Боєприпаси часів Другої світової війни: на Тернопільщині виявили 4 артснаряди

Опубліковано:
9 Липня, 2021

На Тернопільщині продовжують виявляти артилерійські снаряди. На днях вибухонебезпечні предмети знайшли в лісовому масиві поблизу м. Копичинці та у селі Староміщина.

«Піротехнічні підрозділи ДСНС України щодня проводять роботи щодо обстеження території країни, виявлення, вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. Досить часто застарілі боєприпаси знаходять і громадяни під час проведення земляних робіт на присадибних ділянках та полях. Крім того, вибухонебезпечні предмети люди можуть знаходити також в лісах та парках, річках та ставках, будівлях та підвалах, на території колишніх полігонів», – зазначають у ДСНС.

Відтак, 7 липня у лісовому масиві поблизу м. Копичинці знайшли артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Ще 2 мінометні міни та ручну гранату Ф-1 8 липня виявили місцеві мешканці у с. Староміщина та в лісовому масиві поблизу м. Копичинці.

У разі виявлення вибухонебезпечних пристроїв чи підозрілих предметів рятувальники закликають людей телефонами «101» і «102»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #артснаряди, #боєприпаси, #друга світова війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: