Тернопільські проектанти працюють над документацією для ремонту доріг на Рівненщині

Опубліковано:
9 Липня, 2021

Спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс» виготовляють проектну документацію для двох об’єктів у Рівненській області. Йдеться про поточний середній ремонт Р-76 та Т-18-06.

Проектанти ТОВ «Експерт Проект Плюс» до робіт з виготовлення проекту для поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-18-06 – Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни приступили ще у березні. Саме тоді почали проводити вишукувальні роботи, обміри штучних споруд і дослідження дорожнього одягу. Наразі приступили, власне, до проектування.

Ще один об’єкт тернопільських проектантів на Рівненщині – проект поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Р-76 – контрольно-пропускний пункт “Прикладники”-Зарічне-Дубровиця, над яким зараз працюють геодезисти і геологи.

Зокрема, спеціалісти наразі проводять геодезичні та геологічні дослідження ділянки проектування, визначають інтенсивність руху, якість існуючого дорожнього покриття та здійснюють всі необхідні заміри для подальшого проектування поточного середнього ремонту.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

Зауважимо, під час передпроектних вишукувань фахівці визначають наявність і стан штучних споруд, до прикладу, труб і мостів, наявність існуючих інженерних комунікацій та елементів інфраструктури. Зокрема, йдеться про освітлення, автобусні зупинки, та інше. За потреби, та відповідно до завдань і вимог проектування, їх можуть запланувати.

Щодо проектування Р-76 та Т-18-06, то серед особливостей: віддаленість регіону і відсутність надійного GPS-покриття, що ускладнює вишукувальні роботи.

null

Фото з мережі Інтернет

Додамо, спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс» від початку року виготовили більше 30 проектів на ремонт доріг Тернопільщини у різних районах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Експерт Проект Плюс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: