Боротьба за інтереси людей дає свої результати, – експерт про стрімке зростання рейтингу «Батьківщини» Тимошенко

09.07.2021 16:48   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

«Батьківщина» нарощуватиме підтримку. Українці усвідомили, що сьогодні лише Тимошенко реально бореться за добробут людей та національні інтереси.

Так прокоментував на своїй Фейсбук-сторінці результати нещодавніх соціологічних досліджень громадської думки політолог Олег Саакян.

«Тимошенко на другому місці у рейтингу довіри до політиків. Очевидно, що її послідовна боротьба за землю дала свої бали, люди оцінили. Поїздки по країні, особисті ефіри лідера, зустрічі з асоціаціями, ініціювання референдуму. До речі щодо референдуму. Судячи з ситуації, ще буде захід на друге коло», – вважає політолог.

 

Читайте також

Юлія Тимошенко: «Не продавайте землю!»
Юлія Тимошенко: «Ми вимагатимемо від влади негайно скасувати 50% підвищення ціни на газ»
Лише уряд професіоналів на чолі з Тимошенко врятує Україну від «ідеального шторму», – експерт


Крім зростання довіри до Юлії Тимошенко, спостерігається також збільшення підтримки її команди – КМІС зафіксував, що «Батьківщина» за останній місяць додала 3% до свого рейтингу.

«Згідно з КМІС, рейтинг «Батьківщини» зріс на 3%, в той час, як в інших топпартій або впав, або залишився на місці», – констатує Саакян.

За його словами, в Україні буде виходити на перше місце соціальний порядок денний, що посилюватиме позиції лідерки «Батьківщини».

«Отже, мейнстрим формуватиметься по лінії Зеленський і Тимошенко. Вона єдина із системних політиків може політично вижити та поборотися за набрання ваги», – прогнозує експерт.

Нагадаємо, останнє дослідження Київського міжнародного інституту соціології зафіксувало суттєве зростання підтримки «Батьківщини» та падіння показників «Європейської солідарності» та ОПЗЖ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі