У Тернополі сьогодні, 9 липня, повністю перекрили рух транспорту на вулиці Микулинецькій. Відтак, тролейбуси маршруту №8 курсують по скороченому маршруту «вул. Л.Курбаса – ринок». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Рух автомобільного транспорту на вул. Микулинецькій буде перекритий до 20 серпня. За цей час заплановано відремонтувати міст, а саме: встановити нову розподільчу плиту, підсилити несучі балки, виконати армування та бетонування розподільчої плити. Також мості виконають асфальтування дорожнього покриття та встановлять нову огорожу та відбійники.

На час ремонтних робіт об’їзд ділянки буде здійснюватися через з’їзди по самій транспортній розв’язці, яка виконуватиме роль кільцевого руху. Встановлені дорожні знаки відповідно до схеми організації дорожнього руху. Водіїв закликають бути уважними.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вул. Микулинецька, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: