У Чорткові хлопчик лише на кілька хвилин залишив велосипед біля під’їзду, і його відразу викрав злодій

Опубліковано:
9 Липня, 2021

Оперативники чортківської поліції розшукали зловмисника, який викрав велосипед у підлітка. Малогабаритний транспортний засіб у зловмисника вилучили. За вчинене йому може загрожувати до трьох років позбавлення волі.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Чортківського районного управління поліції від 33-річної жительки райцентру. Зі слів жінки, у її сина невідома особа викрала велосипед.

З’ясувалося, хлопчик лише на декілька хвилин залишив свій транспортний засіб поблизу під’їзду, коли ж повернувся його вже не було, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Оперативники встановили особу крадія. Ним виявився 34-річний житель Чорткова. Чоловік вперше потрапляє в поле зору правоохоронців.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії чортківчанина кваліфікують за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Жителям області поліцейські радять не залишати велосипеди без належного нагляду. Найнадійніше зберігати їх у квартирі, будинку чи в гаражі. Використовуйте надійні велозамки та намагайтеся паркувати свій транспортний засіб лише у спеціально відведених для цього місцях.

 

Читайте також

23-річну тернополянку поліцейські підозрюють у крадіжці
На Збаражчині працівниця пошти крала з посилок мобільні телефони
Поштарка з Тернопільщини привласнювала чужі посилки

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велосипед, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: