Автотовари у Тернополі, зручний сервіс для автомобілістів

Опубліковано:
9 Липня, 2021

Інтернет-магазин автозапчастин EXIST.UA, представництво якого розташовується в місті Тернопіль пропонує своїм клієнтам велику різноманітність високоякісних автотоварів і гідний сервіс.

Широкий асортимент

У цьому інтернет-магазині ви знайдете все, що потрібно для вашого транспортного засобу, і навіть більше. Тут можна придбати запчастини для будь-якої автомобільної марки, японської, європейської та американської. Компанія забезпечує своїх клієнтів можливістю придбати цілий елемент автомобільного корпусу, наприклад, бампер, двері або дзеркало заднього виду. На сайті автовласник зможе знайти не тільки необхідні автозапчастини для ремонту свого транспортного засобу, а й важливі атрибути для облаштування салону автомобіля. Це може бути як дитяче автокрісло, так і “бардачок” або гумовий килимок. Перейшовши за посиланням, ви знайдете все необхідне: в одному місці по приємними цінами.

EXIST.UA – це, свого роду, і сімейний магазин. Його широкий асортимент порадує як досвідчених автовласників, так і початківців, юних водіїв: тут ви можете придбати вело- та електротранспорт для своєї дитини і відповідні спортивні аксесуари: шоломи та іншу екіпіровку.

null

Зручний сервіс і робота з каталогом

Автомагазин в Тернополі має багато найнеобхідніших товарів у наявності. На сайті магазина ви дуже легко і швидко зможете знайти саме те, що потрібно вам, завдяки зручному інтерфейсу і фільтрів сортування. Це допоможе вам вибрати автозапчастини та інші автотовари, не виходячи з дому, і отримати замовлення за допомогою безкоштовної доставки. Ви також можете забрати покупку в пунктів видачі в місті Тернопіль. До не менш важливих достоїнств сервісу інтернет-магазину EXIST.UA можна віднести наступне:

  1. Магазин працює цілодобово. Це означає, що в будь-який час дня чи ночі ви можете сформувати кошик, оформити замовлення і при необхідності отримати допомогу персонального менеджера;
  2. Магазин надає гарантію на всі категорії своїх товарів. Ви завжди можете оформити повернення протягом 6 місяців після покупки при виявленні виробничого браку;
  3. На EXIST.UA ви можете придбати як оригінальні автозапчастини, так і їх аналоги. Компанія задовольняє запитам покупців з будь-якими вимогами за ціновими категоріями;
  4. Крім автозапчастин на сайті ви знайдете не менш необхідні для водія автотовари, наприклад: інструменти, обладнання, освітлювальні прилади і навіть спортивне спорядження.

Також ви можете подати заявку на страхування свого транспортного засобу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автотовари, #інтернет магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: