Сьогодні, 8 липня, підписали тристоронній Меморандум про співпрацю між Міністерством аграрної політики, Тернопільською облдержадміністрацією та Всеукраїнською асоціацією громад. Цей документ підсилить розвиток сільськогосподарської діяльності у Тернопільській області. Про це повідомляють у Тернопільській ОДА.

Як зазначає Міністр агрополітики та продовольства Роман Лещенко, Завдяки об’єднанню зусиль Міністерства, Тернопільської ОДА та Всеукраїнської асоціації громад буде можливість створити конкурентне підприємницьке середовище на селі, залучити інвестиції, забезпечити людей соціальними, культурно-освітніми і побутовими послугами.

«Для мене особливо цінна співпраця з регіональною владою, адже я розумію, що агросектор у кожній області унікальний. Він має свої переваги, свої проблемні питання, свої умови і можливості. Ми йдемо шляхом індивідуального підходу і радо вітаємо обласне керівництво, ОТГ, органи місцевого самоврядування, які готові йти нам на зустріч і повною мірою розуміють ті можливості, які відкриває така співпраця», – підкреслює Міністр агрополітики та продовольства Роман Лещенко.

Також, під час підписання Меморандуму, аграрії і голови територіальних громад розпитували у Міністра особливості впровадження ринку землі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринок землі, #Роман Лещенко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: