Тернополян запрошують на масштабне святкування Дня родини

Опубліковано:
7 Липня, 2021

Цієї неділі, 11 липня, всіх охочих тернополян та жителів області запрошують підтримати українські традиції та разом урочисто відсвяткувати День родини.

Цьогоріч уже вдруге у місті Тернополі відбудеться Родинне свято під патронатом голови Тернопільської обласної ради та за підтримки різних релігійних конфесій.

– Разом із батьками, дітьми та рідними приходьте 11 липня 2021 року на Співоче поле у парку «Національного відродження» в нашому Файному місті Тернополі. Святкування розпочнеться о 17:00 год. Ми познайомимо вас із особливими сім’ями та родинами нашої рідної Тернопільщини, які зробили вагомий вклад у розбудову й процвітання Неньки-України, – запрошує голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

У програмі заходу – виступ чоловічого вокального квартету «АКОРД». Зірковий гість вечора – Народна артистка України Оксана Білозір.

До слова, 2021 рік у Тернопільській області згідно з розпорядженням голови Тернопільської обласної ради проголошено Роком родини.

Фото з мережі Інтернет

 

Читайте також

У червні тернополяни матимуть два додаткових вихідних
Астролюбителі Тернопільщини відзначають Міжнародний день астрономії
Сьогодні в Україні і багатьох країнах світу відзначають Першотравень, або День праці

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День родини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: