У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги реконструюють приймальне відділення

Опубліковано:
6 Липня, 2021

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги тривають роботи з облаштування нового приймального відділення. Будівельні роботи планується завершити до кінця серпня. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, згідно з проєктом, працівники облаштують новий центральний вхід, заїзд з навісом, що дозволить машинам швидкої заїжджати під приймальне відділення.

«Капітальний ремонт також проводять і всередині приміщення, зокрема, оновлюють всю систему комунікацій. У приймальному відділенні пацієнту надаватиметься необхідна діагностична та лікувальна допомога», – розповідає міський голова Сергій Надал.

Підрядники уже розпочали роботи з облаштування нового майданчика, що слугуватиме для розвороту та напіврозвороту машин швидкої допомоги. Сама ж територія мати повністю оновлене асфальтобетонне покриття.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Велике будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реконструкція приймального відділення, #тернопіль, #Тернопільська міська лікарня швидкої допомоги, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: