На Тернопільщині продали Мишковицький спиртзавод за 23 млн грн

Опубліковано:
6 Липня, 2021

Сьогодні, 6 липня, відбувся онлайн-аукціон з приватизації Мишковицького спиртзаводу. Стартова ціна – 7 291 753 грн.

Як повідомляє ФДМУ у Тернопільській області, за право власності на відкритих торгах змагалися четверо учасників. Переможцем аукціону став підприємець, який запропонував найвищу суму – 23 млн грн.

«Переможець аукціону має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і здійснити розрахунок – після цього процес приватизації об’єкту вважатиметься офіційно завершеним», – зазначають Фонді державного майна.

Нагадаємо, що це вже третій аукціон із продажу Мишковицького спиртзаводу. 28 грудня 2020 року переможцем перших торгів стала компанія Золотники-Агро з пропозицією 12,8 млн грн. Однак компанія не провела оплату за актив і результати аукціону було анульовано.

У березні поточного року ФДМ провів повторний аукціон із продажу Мишковицького спиртзаводу. За право власності на актив змагалися вісім учасників, які збільшили стартову ціну у 25 разів. Переможцем аукціону стала компанія Енерджі Солюшинз Україна, яка останнім кроком торгів підняла ціну відразу з 85 млн грн до 181 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Мишковицький спиртзавод, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приватизація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: