Команда Креатор-Буд взяла участь у спортивному забігу «Архітектурна миля»у Львові

06.07.2021 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Цьогорічний Міжнародний фестиваль Архітектури та Мистецтв «ВЕЖА», який традиційно відбувається у місті Львові, присвячений 30-річчю незалежності України під назвою «Форма [НЕ] залежності».

В рамках фестивалю відбувся спортивний забіг центральною частиною міста  «Архітектурна миля». Представники компанії  Креатор-Буд з Львівської філії долучились до святкового заходу.

Основна мета забігу - залучити більше львів’ян та гостей міста до основної ідеї фестивалю – популяризації української архітектури та мистецтва, і одночасно популяризації здорового способу життя. Адже фестиваль «ВЕЖА» проходить під девізом «Архітектура, що об’єднує». 

Траса маршруту склала 2км. Ідея забігу -  привернути увагу до кам’яниць старого Львова, пам'яток сакральної архітектури, театру  і до багатьох інших  цікавих творів архітектурного мистецтва. Частину коштів, зібраних за участь у спортивному забігу спрямують на реставрацію Порохової ВЕЖІ у Львові.

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі