Тернополян запрошують взяти участь у волинському фестивалі

04.07.2021 14:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тетяна Яцечко-Блаженко

31 липня, на Волині в давньому містечку Торчин відбудеться театралізований фестиваль «Торчинський Ярмарок». Захід перенесе гостей у середину XVI століття до дня, коли Торчин отримав магдебурзьке право, а з ним привілей проводити ярмарки. На них з’їжджалися купці й мандрівні актори з усіх-усюд, а театрально-циркові дійства користувалися небувалою популярністю.

На вас чекають середньовічні фарси, театралізовані дійства, пересипані розповідями про історію Торчинської громади, танці, ремісничі видовиська, квести й фотосесії, багато музики, бувальщин і побрехеньок. А ще - великий ярмарок за участі майстрів народних ремесел та виробників харчової продукції нашого регіону.

Ярмарок треба такий, щоб очі розбігалися, серце все хотіло, а руки відкривали гаманці! Тож поки актори готують свої оповідки й забави, виробники готуються їхати то Торчина на торги, а виконавці й творчі колективи пропонують похизуватися талантами.

null

Хочете показати, що знаєте, вмієте і виробляєте - заповнюйте форму. Відбір триває до 11 липня. Та зауважте! Ми будемо відбирати учасників з надходженням заявок, тож чим швидше ви відгукнетеся, тим вигідніше місце отримаєте на ярмарку. Посилання - тут https://forms.gle/vZ42tA39LuxyKTnK7  

Організатори: ГО "Мистецьке об'єднання "Стендаль" та Торчинська громада. Матеріал підготовано для проєкту "Театралізований фестиваль "Торчинський ярмарок", що реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (USAID КЕУ), Державного агентства розвитку туризму. Організовують подію ГО «Мистецьке об’єднання «Стендаль» та Торчинська громада. Театралізація – незалежний театр «ГаРмИдЕр».

Сторінка фестивалю за посиланням: https://www.facebook.com/torchynfair

Тетяна Яцечко-Блаженко


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі