23 людей перевезло соціальне таксі у Чортківській громаді за пів року

Опубліковано:
3 Липня, 2021

23 людей перевезло соціальне таксі у Чортківській громаді від січня до червня цього року. Загалом, протягом цього часу служба перевезення маломобільних груп людей надала 1227 транспортних послуг. За допомогою служби перевезення людей на візках, яка працює у Чортківській громаді більше року, люди з інвалідністю можуть  безкоштовно дістатися до лікарні чи будь-якої іншої установи.

На сьогодні, соціальним таксі на постійній основі користуються вихованці інклюзивно-ресурсного центру «Дорога в життя» та

усі особи з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та не мають в особистому користуванні спеціально обладнаних автомобілів.

«Для отримання соціальної послуги з перевезення потрібно зареєструватись у диспетчера територіального центру (м.

Чортків, вул. Сонячна, 7) та надати наступні документи:

– письмову заяву про необхідність отримання послуги;

– копію документа, що посвідчує особу;

– копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;

– копію довідки або посвідчення про встановлення групи інвалідності (за наявності);

– медичний висновок про здатність до самообслуговування та потребу в сторонній допомозі (потребу в транспортному перевезенні спеціалізованими автомобілями).

Пакет документів потрібно подати лише один раз перед першим замовленням послуги для створення особової справи. Всі наступні замовлення послуги відбуватимуться безпосередньо через телефонний дзвінок: 2-17-03 або 068-33-505-70, вказавши потрібну дату та час, власну адресу, а також адресу, куди потрібно їхати. Рекомендуємо замовляти послугу хоча би за добу запланованої поїздки», – розповідають у Чортківській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #таксі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: