Теплоходи на тернопільському ставі: ціна квитків і графік роботи

01.07.2021 11:43   Джерело: Т1Новини
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Три теплоходи курсують на тернопільському ставі: «Капітан Т.Г.Парій», «Герой Танцоров» та «Сигма». І в ці спекотні дні тернополяни все частіше обирають для себе прогулянку ставом з вітерцем.

Люди зазначили, три теплоходи та ще й з різними маршрутами – це розкіш. Тому радо використовують можливість поплавати  і роздивитись Тернопіль здалеку.

Круїзні судна курсують з ранку і до пізнього вечора. Але у дощову та штормову погоду теплоходи не працюватимуть. Про це розповів капітан тернопільських суден Віталій Стасюк.

Він також зазначив, що «Герой Танцоров» та «Капітан Парій» здійснюють прогулянкову екскурсію в напрямку центральний причал – Дальній пляж і навпаки, а теплохід «Сигма» здійснює прогулянкову екскурсію в напрямку Білецького моста, заходить в гребний канал і повертається назад до причалу.

За словами капітана, ціни не змінні. 25 гривень з дорослого пасажира і 10 гривень з дитини. Діти дошкільного віку – безкоштовно.
На відміну від суден «Герой Танцоров» та «Капітан Парій», прогулянка теплоходом «Сигма» дорожча, але й прогулянка довша, тож 50 гривень за годину поїдки.

Тернополян ціна за прогулянку приємно дивує, зізналися, за такі емоції – не шкода.

Додамо, сезон прогулянок на ставі триватиме до листопада, але основний фактор роботи теплоходів – це хороша погода.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Т1Новини  

Коментарі