На Тернопільщині на пасовищі провели змагання з авіа- та ракетомодельного спорту

Опубліковано:
1 Липня, 2021

На пасовищі у селі Стара Брикуля Микулинецької ОТГ на Тернопільщині провели обласні змагання з авіа- та ракетомодельного спорту. Організували їх працівники Тернопільського обласного центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді. Змагалися понад 20 вихованців позашкільних закладів області, міста Тернополя та ТОКЦНТТШУМ.

«Кубок за командну перемогу з авіамодельного спорту здобули вихованці Бучацького центру дитячої та юнацької творчості  «Сузір’я». Срібні призери – вихованці Почаївського будинку дитячої творчості та спорту. Бронзу отримали спортсмени Комунального закладу Підволочиської селищної ради «Центр дитячої та юнацької творчості», — розповідають організатори. 

А в командній першості з ракетомодельного спорту першість здобула команда Комунального закладу Тернопільської міської ради «Станція юних техніків». На другому місці — команда Комунального закладу Підволочиської селищної ради «Центр дитячої та юнацької творчості», на третьому — вихованці Почаївського будинку дитячої творчості та спорту.

Переможці отримали кубки, дипломи, медалі та грамоти Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #авіа, #авіаспорт, #моделювання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: