Тернополяни пропонують створити у місті об’єднані паркувальні зони

Опубліковано:
1 Липня, 2021

«Про організацію паркувальних зон», – таку петицію 25 червня зареєстрував у єдиній системі місцевих петицій тернополянин Богдан Неймак. Зокрема, у петицій йдеться:

«Пропоную створити об’єднані паркувальні зони, за зразком всіх розвинутих європейських міст, з можливістю одноразової оплатити за паркування в межах обумовленої паркувальної зони, по типу зона 1 – центр (парковки біля пам’ятника Данилу Галицькому, вул.Чорновола, бульвару Тараса Шевченка, ), а також встановити паркувальні автомати поруч з кожною платною парковою з можливістю оплати готівкою/картою/безконтактно

Нинішній метод оплати я вважаю морально застарілим а в умовах пандемії кожен лишній контакт з іншою людиною наражає нас на додаткову небезпеку

На мою думку об’єднання окремо стоячих парковок в парковочні зони і встановлення паркоматів зробить ці місця зручнішими для використання а Тернопіль в свою чергу підтвердить що це сучасне місто яке переймає найкращі європейські традиції», – пише автор.

Нагадаємо, щоб петицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парковка, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: