«За заслуги перед Тернопільщиною»: запровадили нову відзнаку

Опубліковано:
30 Червня, 2021

Сьогодні, 30 червня, під час засідання сесії Тернопільської обласної ради запровадили нову відзнаку «За заслуги перед Тернопільщиною» імені Ярослава Стецька. Це нагрудний знак із зображенням діяча ОУН.

Відтак, відзнаку Тернопільської обласної ради «За заслуги перед Тернопільщиною» імені Ярослава Стецька вручатимуть за визначні заслуги у розбудові Тернопільської області, розвитку її економічного, науково-технічного, військового, гуманітарного, соціально-культурного потенціалу, вихованні дітей, захисті державних і регіональних інтересів, піднесенні міжнародного авторитету Тернопільської області, за благодійну, милосердну, громадську діяльність на благо Тернопільщини, вагомий особистий внесок в утвердження суверенітету Української держави.

Першу відзнаку уже вручили третьому Президенту України Віктор Ющенко, який приїхав на урочисте засідання сесії Тернопільської обласної ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відзнака, #віктор ющенко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільська обласна рада, #тернопільські новини, #Ярослав Стецько
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: