На Тернопільщині завершився чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна

Опубліковано:
29 Червня, 2021

У Кременці завершився чемпіонат України серед юнаків та дівчат з особистих дисциплін на трампліні зі штучним покриттям зі стрибків на лижах з трампліна та чемпіонат України серед юнаків та дівчат з особистих дисциплін на трампліні зі штучним покриттям з лижного двоборства.

Серед учнів Тернопільської обласної дитячо-юнацької спортивної школи із зимових видів спорту, було чимало призерів. 

«У стрибках на лижах з трампліна К-40 м серед юнаків 2006—2007 р.н. І місце виборов Дворецький Владислав, ІІ місце у Олександра Шовкопляса, ІІІ місце у Назара Чернуха. Серед дівчат цієї ж вікової групи ІІІ місце зайняла Дарина Ільчук. 

Читайте також

У Кременецькій лікарні відмовилися прийняти дитину, яка потребувала меддопомоги
Викладач з Тернопільщини засудив директора навчального закладу за незаконне звільнення

Юнаки та дівчата 2008—2009 р.н. також стрибали з трампліна К-40. Серед юнаків І місце здобув Денис Пилипчук, ІІІ місце Сергій Вілівчук. Серед дівчат чемпіонкою стала Козлова Каріна. 

У віковій групі 2010 р.н. і молодші на трампліні К-30 м серед юнаків весь п’єдестал зайняли учні Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту, а саме: І місце — Станіслав Євдокімов, ІІ місце — Олександр Струмінський, 3 місце — Тарас Кисорець. Серед дівчат ІІ місце розділили Анастасія Щерба та Олена Цибульська», – розповідають у Тернопільській ДЮСШ.

Під час змагань з лижного двоборства учасники 2006—2007 років народження стрибали з трампліна К-40 м та бігли гонку на лижоролерах 4 км. Переміг Олександр Шовкопляс, ІІ місце – у  Назара Чернуха, ІІІ місце посів Владислав Дворецький. 

Учасники 2008-2009 років народження теж стрибали з трампліна К-40 м і бігли гонку на лижоролерах 3 км. Серед юнаків І місце посів Денис Пилипчук, Данило Рудак – 3 місце. Серед дівчат чергову перемогу здобула Каріна Козлова. 

Юнаки і дівчата 2010 р.н. і молодші стрибали з трампліна К-30 м та бігли гонку на лижоролерах, юнаки 2 км, а дівчата 1 км. Серед юнаків І місце зайняв Олександр Струмінський, ІІ місце — Станіслав Євдокімов. Серед дівчат ІІ місце — у Олени Цибульської, ІІІ місце — у Анастасії Щирби. 

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #трамплін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: