11 випускників з Тернопільщини набрали на ЗНО максимальний бал

Опубліковано:
29 Червня, 2021

На Тернопільщині 11 випускників набрали 200 балів на ЗНО. Найкращі результати учасники показали з математики, хімії, біології, історії України та англійської мови. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

За словами начальниці управління освіти і науки ТОДА Ольги Хоми, випускники, які отримали найвищий бал, були з різних частин Тернопільської області.

«За результатами основної сесії на сьогодні за всіма предметами, ми маємо 11 двохсотбальників з таких предметів: математика, хімія, біологія, історія України та англійська мова. Варто зазначити, що учасники ЗНО, які набрали 200 балів, є з різних частин Тернопільської області, а саме: Бережанської, Зборівської, Теребовлянської, Великоберезовицької та Тернопільської громад. Також ми маємо багато випускників, які трохи не дотягнули до максимуму, але набрали досить високі бали – 198 та 199. Такі результати є позитивним показником для Тернопільщини, адже рейтинги тієї чи іншої області визначаються не лише за двохсотбальниками, а й за найвищими результатами, які діти показують з тих чи інших предметів» – зазначила Ольга Хома.

Уже завтра в Україні починається додаткова сесія ЗНО для осіб, які з поважних причин не мали можливості взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювали

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускники, #ЗНО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: