На Тернопільщині не зареєстрували жодного нового випадку COVID-19

Опубліковано:
29 Червня, 2021

На Тернопільщині спостерігають позитивну динаміку до зниження кількості хворих на COVID-19. Про це заявили під час чергового онлайн-засідання Тернопільського міського штабу для боротьби з коронавірусом, яке відбулося 29 червня.

Як зазначив лікар-епідеміолог Володимир Паничев, за попередню добу в області зареєстровано лише 6 підозр на COVID-19. Одужала 51 особа. Кількість людей, які одужують значно перевищує кількість хворих.

«На сьогодні коефіцієнт виявлення випадків складає 1,2 % – в той час, коли цей показник не має перевищувати 20%. Різниця доволі суттєва і головне – динаміка цього показника має тенденцію до зниження. Показник інцидентності складає 9,9 % і теж постійно знижується. Кількість ліжок, що є завантаженими від відсотка виділених для пацієнтів з COVID-19 на сьогоднішній ранок склав 7,9% із забезпеченням кисню і без підозри цей показник складає 7,34%. Сподіваємося, що ситуація із захворюваністю у регіоні буде й надалі покращуватися, і найближчими днями ми очікуємо зниження нових випадків захворюваності і зменшення кількості хворих на COVID-19», – каже Володимир Паничев.

Додамо, що вперше за кілька місяців, на Тернопільщині не зареєстровано жодного нового лабораторно підтвердженого випадку захворювання на COVID-19. Також не зареєстрували жодного летального випадку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: