У Тернополі турніром з міні-футболу вшанували пам’ять айдарівця Івана Дедюха

29.06.2021 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

26-27 червня  у Тернополі відбувався відкритий кубок м. Тернополя з міні-футболу імені Івана Дедюха («Воїн»).

Юні футболісти змагалися за першість на майданчиках зі штучним покриттям Західноукраїнського національного університету.

До учасників звернувся голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

– Сьогодні наші Захисники, як і багато віків тому, боронять кордони України, нашу мову, церкву, культуру. Агресор не може змиритися з тим, що українці прагнуть жити господарями на своїй, Богом даній, Землі. Схиляємо голови перед усіма патріотами, Героями, які, жертвуючи найціннішим — життям, продовжують боротьбу за вільну Українську державу!

Іван Дедюх жив серед нас, у нього були рідні, він мав свої мрії, але, в один момент залишив усе та пішов захищати рідну Україну. Пам'ять про нього завжди житиме у наших серцях!

Дякую усім, хто долучився до організації турніру. Наші діти повинні виховуватися на прикладі таких Людей, як Іван Дедюх!

Слава Україні! Героям Слава!  зазначив Михайло Головко.

До слова, Іван Дедюх загинув 27 червня 2020 року від множинних осколкових поранень внаслідок розриву невідомого боєприпасу поблизу Старогнатівки.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі