У Тернополі провели Чемпіонат України з вітрильного спорту

Опубліковано:
28 Червня, 2021

У Тернополі відбувся Чемпіонат України з вітрильного спорту. Участь у змаганні взяли понад 20 спортсменів. Про це пише Суспільне.

Як розповідає тренер тернопільської секції віндсерфінгу Олексій Нижегородов, за першість змагалися спортсмени з Тернополя, Донецької, Миколаївської та Дніпропетровської областей.

Відтак, серед дорослих в олімпійському класі перше та друге місця здобули тернополяни – Олександр Тугарєв та Мар’ян Воловець, на третьому місці – житель Миколаєва Олександр Гончаренко. У старшій групі юнаків до 17 років перемогли тернополяни – Тимур Данієлян та Олександр Городиський. У молодшій групі перші два призових місця також вибороли тернополяни – Давид Огородник і Костянтин Городиський, третій – Руслан Рудомьотов із Донеччини. У старшій віковій групі серед дівчат на першому та другому місцях тернополянки Аліна Нижегородова та Єва Золота-Авдєєнко, третє місце посіла Катерина Голобокова з Донецької області.

Додамо, що у Тернополі Чемпіонат України з вітрильного спорту проводять уже вдруге.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вітрильний спорт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортсмени, #тернопіль, #тернопільські новини, #Чемпіонат України з вітрильного спорту
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: