Літні ціни. Поки пляжний сезон набирає обертів, ми рахуємо. Скільки грошей необхідно витратити на найнеобхідніші речі для того, щоб поїхати на море чи вийти на тернопільський став? 

Першочергові речі – це купальник, плавки, головний убір, окуляри та пляжне взуття. Будемо порівнювати ціни на ринку та в інтернеті.  Перше, без чого влітку неможливо – сонячні окуляри.

За словами продавчині Оксани, найдешевші – це розпродаж по 50 гривень, найдорожчі – 300 гривень.

Не зайвим буде і головний убір. З цим проблем на ринку також немає – вибір кашкетів та капелюхів величезний, кожен може знайти щось до смаку. Продавчиня Тетяна зазначила – найактуальнішими в цьому сезоні є  універсальні моделі. Вартують вони в районі 200-230 гривень.

Моделей жіночих купальників і чоловічих шортів також безліч. Від однотонних до різнокольорових з малюнками і прикрасами. Купальники різняться в цінах: від 200 до 800 гривень, залежно від фасону та принта. Найпопулярніші, зазначили продавці, купальники топіками.

Для чоловіків на ринку теж є великий вибір пляжних шортів. Ціни стартують від двох до чотирьох сотень гривень.  

Пляжного взуття на ринку теж багато, чоловічі і жіночі моделі коштують приблизно однаково – від 60-ти гривень за пару. Також за словами продавців, часто беруть макасини.

Щодо цін, то вони різняться від тих, які в інтернет-магазинах. Найдешевший купальник, який знайшли – коштує  390 гривень. І це ще зі знижкою. А от окуляри знайшли навіть по 15 гривень. Пляжні тапки обійдуться дорожче ніж на ринку, мінімум 165 гривень за пару.

Тернополяни ж зізнались, якщо ідеться про закупи для відпочинку, то частіше купують в інтернеті.

Враховуючи мінімальну ціну речей, зібратися на пляж на місцевому ринку можна за 510 гривень для жінки і 500 гривень для чоловіка. Натомість, в інтернет магазинах, не враховуючи доставку, ціни дещо інші. За пляжний набір доведеться віддати 628 гривень для жінки, причому найдорожчим у комплекті виявився саме купальник. Чоловікам обійдеться такий же набір обійдеться дешевше – 468 гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #море, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пляж, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: