«Бучачагрохлібпром» споруджує на Тернопільщині корівники та доїльні комплекси

Опубліковано:
27 Червня, 2021

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш оглянув будівництво двох нових корівників на 640 голів і двох сучасних доїльних комплексів у селах Осівці і Соколів. Обидва масштабні проекти реалізує ТзОВ «Бучачагрохлібпром». Про це йдеться на сторінці очільника області в соцмережі.

Варто зауважити, що кожен із доїльних  комплексів розрахований на 60 голів, а одна така установка вже майже рік діє на підприємстві.

null

До слова, обсяг інвестицій у підприємство впродовж року становить близько 600 млн. грн.

Успішна діяльність «Бучачагрохлібпрому» сприяє зниженню рівня безробіття в області, адже, згідно підрахунків експертів, кожне поголів’я — це 16 нових вакансій в різних професійних сферах.

null

«Ми готові сприяти, аби підприємці відчували себе вільно, працювали прозоро і відчували підтримку держави. Важливо, щоб наші виробництва розширялися, адже це нові робочі місця, збільшення надходжень до бюджетів, соціальні проекти», — відзначив Володимир Труш.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Бучачагрохлібпром», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: