Спецслужби США оприлюднили звіт про НЛО

26.06.2021 17:23   Джерело: Правий Берег
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Спецслужби США опублікували звіт про спостереження військових за невизначеними летючими об’єктами (НЛО) або ж, за вживаною термінологією, невизначеними повітряними явищами (НПЯ).

У документі, представленому офісом директора Національної розвідки, зазначається, що ідентифікувати летючі об’єкти так і не вдалося, крім одного випадку, передає DW.

“Наразі ми не маємо достатньої інформації, щоб дати конкретні пояснення цих інцидентів”, – йдеться в звіті, оприлюдненому в п’ятницю, 25 червня.

Американські спецслужби проаналізували 144 свідчення військових про НЛО з 2004 по 2021 рік. У 80 випадках кілька датчиків зафіксували об’єкти. Ще у 18 випадках повідомлялося про “незвичайну траєкторію руху або незвичайні характеристики польоту” летючих об’єктів.

Один з таких загадкових предметів, згідно зі звітом, ймовірно, виявився великою повітряною кулею, яке втрачає повітря. Решта так і залишилися невизначеними.

У звіті названі п’ять категорій, до яких, ймовірно, можна віднести летючі об’єкти: повітряні кулі, дрони, сміття і птахи; природні атмосферні явища, такі як кристали льоду, вологість або коливання температури; нові розробки або секретні програми США; можливі технології таких країн, як Росія і Китай, або приватних осіб та “інше”.
Питання про позаземне життя залишається відкритим

Вказівок на можливе позаземне життя у документі немає. Однак існування прибульців в ньому не виключається.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Правий Берег  

Коментарі