У Тернополі правоохоронці розпочали боротьбу із надписами про продаж наркотиків

25.06.2021 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі правоохоронці замалювали більше 60-ти надписів на стінах, які вказували адреси магазинів з продажу наркотиків.

Як повідомляє поліція, уже викрито 4 групи, які виготовляли та розповсюджували наркотики через інтернет. Однак, із надписами про продаж наркотиків боротися важче. Зокрема у центральній частині міста і в багатолюдних місцях продовжують з'являються написи, які скеровують на інтернет-магазини з продажу наркотиків.

Для боротьби з якими правоохоронці залучили волонтерів. Також у месенджері створена група, до якої входять як і громадські активісти, муніципальна інспекція, представники ЖЕКів, ОСББ та місцеві мешканці.

Відтак, як тільки в місті чи області з'являються нові рекламні надписи щодо продажу наркотиків, учасники їх фотографують та скидають разом з адресою у групу, а балансоутримувачі їх замальовують.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі