У Верхньому Івачеві поблизу Тернополя реконструюють водозабір

Опубліковано:
24 Червня, 2021

У Верхньому Івачеві реконструюють водозабір. Там модернізують 11 свердловин водопровідної насосної станції № 5 та встановлять 4 нових насосних агрегатів, систему електропостачання. Також замінять 4 нитки сталевих водопроводів на поліетиленові загальною протяжністю 6,2 км й запірну арматуру. Проведення цих робіт фінансують з фонду Світового Банку.

Перед заміною насосного та технологічного обладнання артезіанські свердловини прочистили  гідродинамічним методом. Підготовчі роботи провели працівники Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Нагадаємо, Верхньо-Івачівський водозабір «Тернопільводоканал» використовує з 1975 року. Двома водогонами діаметром 800 та 1000 мм вода з нього надходить до 75% споживачів підприємства.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водозабір, #водоканал, #івачів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: