Тернопіль: на перехресті вулиць Корольова – Купчинського встановили кільце

Опубліковано:
24 Червня, 2021

У Тернополі на перехресті вулиць Корольова – Купчинського  встановили кільце. Відтак, від сьогодні, 24 червня,  на вказаній  ділянці впроваджено круговий рух транспорту. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як  зазначає начальник відділу технаглду Олег Вітик,  на цьому перехресті  завжди траплялися автопригоди. Тому для безпеки водіїв і пішооходів були внесено зміни в організацію дорожнього руху.

«Це перехрестя завжди було місцем концентрації ДТП, оскільки головною дорогою на ньому є та, що веде від вул. Купчинського до вул. Корольова, а другорядною – дорога в напрямку с. Байцівці. Проте водії, які їхали в село або з села, часто не надавали перевагу в русі і вчиняли аварії. Тому для безпеки водіїв і пішоходів у 2020 році на цій ділянці було внесено зміни в організацію дорожнього руху і влаштовано тимчасовий круговий рух транспорту. Експериментальне кільце повністю виправдало себе, тож тепер ми влаштували тут постійне кругове перехрестя, перевага в русі на якому надається автомобілям, що рухаються по колу»,  –  каже Олег Вітик. –

Відтак на ділянці влаштовано дорожнє кільце з технічною полосою, центральний «острів» з пониженими бордюрами, а також встановлено дорожні знаки і нанесено розмітку згідно з новою схемою ОДР.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автошлях, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: