З кожним сезоном все частіше спостерігається тенденція змішування спортивного одягу з міською. Найбільш актуальним і затребуваним прикладом такої колаборації є чоловічі джоггер. Спочатку даний тип чоловічих брюк був виключно на любителя. Зараз все змінилося – джоггер стали незамінним атрибутом більшості чоловічих гардеробів. Ви можете їх придбати, перейшовши за посиланням https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Брюки-мужские_Джоггеры-1975.html

Що таке джоггер?

Давайте для початку розберемося з тим, що взагалі називають джоггер. Спочатку джоггер – спортивні штани вільного крою, завужені гумовою манжетою, з високою талією і середнім або широким кроковим швом. Згодом будинку моди почали використовувати інші матеріали, які і привели нас до того, що зараз джоггер називають не тільки одяг спортивного, а й міського / повсякденного зразка. Головним чином в якості матеріалу використовується бавовна, але крім нього можна спостерігати і класичний денім.

Відмінні риси чоловічих джоггеров

Головна особливість джоггеров полягає, як раз, в їх манжетах. Це свого роду підпис, яка виділяє дані штани серед всіх інших.

Високий попит і величезна популярність джоггеров обумовлена ​​і тим, що будинки моди постійно підігрівали інтерес споживачів шляхом впровадження дрібних, але значущих змін. Головним чином все “інновації” були пов’язані з манжетами, які можуть бути:

класичними – ті, що вшиваються в підстави штанини за допомогою тонкої гумки;

у вигляді звичайної трикотажної стрічки;

драпіровані манжети (часто зустрічаються в джинсових моделях);

манжета на замку-блискавки, яка не розтягується з часом.

Правила вибору чоловічих джоггеров

На перший погляд може здатися, що джоггер досить проста модель брюк, яка не вимагає особливого підходу або спеціальних знань. Але купивши їх, нехтуючи певними правилами, ви ризикуєте виглядати досить безглуздо. Тому дуже важливо враховувати особливості своєї статури:

Хлопці спортивної або стрункою комплекції можуть собі дозволити моделі абсолютно будь-якого формату. Причому мова йде не тільки про фасон, але і виборі кольору / матеріалу.

Невисоким спортивним атлетам краще утриматися від щільних однотонних матеріалів.

Моделі з бічними кишенями припадуть до смаку тим, хто хоче здаватися трохи нижче.

Повненькі чоловіки і хлопці можуть спокійно вибирати собі джоггер на тонкій манжеті. Це дозволяє уникнути різких перепадів обсягу штанів.

Знаючи всі перераховані вище нюанси, купити чоловічі джоггер буде досить просто.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #джоггер, #купити, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: