Тернопіль запрошує на Кубок міського голови Сергія Надала з таїландського боксу

23.06.2021 20:59   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

26 червня у Тернополі відбудеться Кубок міського голови Сергія Надала з таїландського боксу. Відкритий чемпіонат організовують представники обласної федерації тайського боксу та спортивного комплексу “Workout Hall”, спільно з міським головою.

Організатори запрошують до участі спортсменів всіх вікових та вагових груп. Засновник спорткомплеку “Workout Hall” та голова обласної федерації тайського боксу Богдан Юлик розповів, що особливість цього чемпіонату зокрема в тому, що учасники не платитимуть стартові внески, як це заведено під час подібних змагань.

null

«І це в Тернополі вже можна назвати доброю традицією, адже минулого тижня у нас відбувався обласний чемпіонат з ММА, участь в якому для спортсменів теж була безкоштовною. Ми всіма можливостями намагаємося створити учасникам турнірів комфортні умови і для тренувань, і для виступів», – зауважив Богдан Юлик.

Засновник спорткомплексу «Workout Hall» наголосив і на тому, що обласні федерації ММА та тайського боксу дають можливість займатися у залах-партнерах безкоштовно тим, хто хоче присвятити себе спорту.

Юрій Сенів – виконавчий директор Тернопільської обласної федерації тайського боксу та керівник обласного осередку ГО «Гідність нації» наголосив на тому, що на цьому чемпіонаті для призерів передбачені грошові винагороди – премії за перші місця.

«Ми обіцяли підтримувати спортивну молодь – і ми вже це виконуємо. Це не перші змагання, які ми організовуємо, і робимо це справді якісно. Повірте, чимало зусиль часу та коштів потребує підготовка до подібних чемпіонатів. Все ж, ми впевнені – наші спортсмени варті найкращого», – переконаний Юрій Сенів.

null

Додамо, під час змагань для глядачів та вболівальників розіграють спеціальні призи.

Щодо чемпіонату, то він відбудеться у фізкультурно-оздоровчому комплексі в Тернополі, за адресою вул. Братів Бойчуків 4а. Офіційне відкриття о 12:00, хоча попередні поєдинки розпочнуться о 10:00 і триватимуть орієнтовно до 19:30. Нагородження переможців запланували на 20:00.

Тож, приходьте, підтримайте наших спортсменів та влаштуйте собі насичений емоціями вихідний!

*Контактний номер телефону для тих, хто хоче взяти участь в чемпіонаті:

0960849901– Сніжана.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі