Веломандрівка через всю Україну: фронтмен гурту «СКАЙ» завітає до Тернополя

Опубліковано:
22 Червня, 2021

До Тернополя, у рамках всеукраїнського велотуру, приїде засновник і фронтмен українського рок-гурту «СКАЙ» Олег Собчук. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Кічула

«Друзі завтра наш друг і земляк Олег Собчук в рамках всеукраїнського велотуру, заїжджає у Тернопіль, хто має бажання підтримати нашого артиста, завтра 14:00 зі сторони Смиківців, біля кам’яного знаку Тернопіль! Збираємося на велосипедах, авто і т.д!» – зазначає Сергій Кічула.

Додамо, що всеукраїнська веломандрівка Олега Собчук розпочалася 8 червня у крайній східній точці України – селищі Мілове Луганської області. Проїхавши всю Україну, лідер гурту СКАЙ / SKAI планує завершити велотур у місті Чоп на Закарпатті.

Мета проєкту – популяризація здорового способу життя під час пандемії та зосередження уваги молоді на актуальних проблемах алкоголю та наркотиків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велотур, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег собчук, #скай, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: