У Тернополі провели панахиду за загиблими в Другій світовій війні

Опубліковано:
22 Червня, 2021

У Старому парку у Тернополі відбулися поминальні заходи. Панахиду провели з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Схилити голову у скорботі і вшанувати пам’ять жертв війни прийшли представники влади, громадських організацій, священнослужителі.

Відтак, під час заходу, священнослужителі відправили панахиду. Згодом присутні змогли покласти квіти до підніжжя пам’ятника та вшанувати пам’ять жертв війни хвилиною мовчання.

Додамо, щорічно в Україні 22 червня визначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Дата вибрана не випадково. Адже саме 22 червня війська фашистської Німеччини без оголошення війни перейшли кордон Радянського Союзу і почали захоплювати території.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни, #друга світова війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #панахида, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: