У Тернополі відкрився атмосферний заклад крафтової кухні Biergarage, де  можна спробувати справжні німецькі ковбаски та інші оригінальні закуски створені для Вас згідно всіх канонів крафтового куховарства 

Що таке крафтова кухня

“Крафтове” — це оригінальне “ремісниче”. “Створене тут, спеціально для Вас і, головне, найвищої якості”. “Крафтовик” не буде ганятися за кількістю. Для нього важливий кожен клієнт. Тому кожна його страва — це унікальний шедевр. 

Саме тому, у світі та Україні “крафтове” стало синонімом якісного і справжнього, оригінального. Від цього слова віє святом. Крафтова кухня є противагою “звичному” та “буденному”. Відтепер у Тернополі з’явилася перший заклад крафтової кухні – “Biergarage”

null

Тут думають у першу чергу про задоволеність гостя. Тут відчуваєш аромат свіжої страви із легким запахом диму, коли саме очікування вже наганяє апетит. І є принаймні кілька головних причин, чому варто відвідати Biergarage.

Чим здивує крафтова кухня

  • На крафтовій кухні “Biergarage” страви готуються на відкритому вогні. Саме гриль з відкритим вогнем додає особливого шарму реберцям, стейкам, справжнім німецьким ковбаскам, яких тут є аж три види. До ковбасок подаються традиційні для Німеччини “Зауеркраутсалат” та “Роткольсалат”.
  • Також тут варто скуштувати традиційні для німецької кухні рульку і качину ніжку, а також “Фламкухен”, німецьку закуску схожу на піцу, але зі своїм оригінальним чудовим смаком та цікавим способом приготування, що вимагає кухарської майстерності. 
  • Є тут також знаменитий оригінальний німецький картопляний салат, про який згадує кожен, хто хоча б раз відвідував німецький культурний простір. Подейкують, якщо не пробував “Картофельсалат”, то ти не знаєш, що таке Німеччина.
  • У “Biergarage” Вас здивують не лише традиційною європейською кухнею. Тут можна насолодитися оригінальними рецептами домашніх латиноамериканських страв. Наприклад спробувати кесадільяс чи емпанадас.
null

І, головне, – це атмосфера. Сам дизайн закладу нагадує нам традиційні бари Європи та Америки, де весело та одночасно затишно. Оригінальний посуд і “Запорожець” на стіні додають “урочистості моменту”. Тут можна просто посидіти після робочого дня, щоб трохи відпочити, а можна щось і відсвяткувати.

null

Як знайти

Заклад розташований у Тернополі  поблизу залізничного вокзалу. 

Радимо  прийти у “Biergarage”.

  • Це атмосферний і стильний заклад, яких ще не було у Тернополі.
  • Тут точно буде приємно посидіти і потеревенити з друзями про життя.
  • Зі смачною кухнею та за добрим пивом у гаражі, а тим більше у “пивному” народжуються найкращі креативні ідеї. 

Пам’ятаймо Apple з’явився спочатку у гаражі у вигляді ідеї двох друзів, і лише потім став загальновідомим брендом. 

Приходьте! Вас чекають! Бо найкраще відпочивати там, де смачно, весело, крафтово!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Biergarage, #крафт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пиво, #смачно, #страви, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: