Можливе тимчасове запровадження особливого режиму: на Тернопільщині СБУ проводить спецнавчання

Опубліковано:
22 Червня, 2021

На Тернопільщині 23-24 червня проводитиме планові тактико-спеціальні навчання. В окремих районах можливе тимчасове запровадження особливого режиму.

Як повідомляє Управління СБ України в Тернопільській області, під час відпрацювання навчальних завдань в окремих районах можливе обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Тому мешканців області просять із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Додамо, що метою проведення таких заходів є відпрацювання алгоритму протидії диверсійно-терористичним загрозам, перевірка рівня захищеності потенційно уразливих об’єктів, а також відпрацювання практичних умінь з виявлення та знешкодження диверсантів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #антитерористичні навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тактико-спеціальні навчання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: