Тернопільщина налагоджуватиме співробітництво з Сенегалом

22.06.2021 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
 
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко провів робочу зустріч із новопризначеним Почесним консулом Республіки Сенегал у місті Тернопіль (консульський округ охоплює всю Україну) з пані Іриною Іващук.
 
– Відкриття консульства у нашому місті — важлива подія. Адже для мене, як голови Тернопільської обласної ради, утвердження позитивного іміджу нашого краю на міжнародному рівні і представлення її як території сприятливої для інвестування та ведення бізнесу, є одним із пріоритетів діяльності обласної ради.
 
Африка є доволі перспективним континентом для місцевих підприємців. До того ж, Республіка Сенегал — аграрна держава з ринком, який розвивається,  зазначив Михайло Головко.  
 
Голова облради висловив сподівання, що завдяки діяльності Почесного консула вдасться налагодити тісне співробітництво із представниками влади та бізнесу Сенегалу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі