На Тернопільщині чотири випускники отримали найвищий бал на ЗНО-2021

Опубліковано:
21 Червня, 2021

Випускник Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого Олександр Галещук отримав найвищий бал за результатами ЗНО з англійської мови.

«Вітаємо випускника Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого Олександра Галещука, який отримав 200 балів на ЗНО з англійської мови, та його вчительку Оксану Володимирівну Галещук. Нехай ця перемога буде тільки однією зі сходинок на шляху до здійснення мрії», – йдеться у повідомленні Центру професійного розвитку педагогічних працівників Бережан.

Також, цьогоріч на Тернопільщині, найвищі бали із ЗНО отримали: випускниця Тернопільської української гімназії (хімія), випускниця Бережанської гімназії  та випускниця Зборівської гімназії (англійська мова).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускники, #діти, #ЗНО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: