У Теребовлі провели літню спартакіаду «Спорт для всіх. «Третій вік» – вперед до перемог»

20.06.2021 17:25   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Теребовлі провели літню спартакіаду «Спорт для всіх. «Третій вік» – вперед до перемог»! За першість змагалися люди віку від 50 років з Теребовлі, Луцька та Шумська. Загалом було 43 учасники.

Спартакіада розпочалася з параду учасників. Для гостей заходу провели розминку. Учасники змагалися у бігу, штовханні ядра, велофігурці, шахах, шашках, настільному тенісі, дартсі. Переможців визначали у кожному виді спорту у вікових категоріях: 50+, 60+ та 70+. Оскільки найбільше учасників були з Теребовлі та Луцька, то саме вони отримали найбільше нагород.

Перемогла команда з Теребовлі, вона здобула кубок. На завершення – виступили артисти Центру культури та дозвілля м.Теребовля. Організував захід Центр соціальних послуг та Центру розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради.

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі