З 1 липня частина жителів Чорткова користуватиметься індивідуальним сміттєвими баками

20.06.2021 13:27   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Жителі Залізничного мікрорайону Чорткова та частини вулиць центру міста отримають індивідуальні сміттєві баки. За 1 липня звідти заберуть загальні сміттєві баки і всі власники домогосподарств перейдуть на індивідуальні контейнери. У центрі міста – це мешканці вулиць  Млинарська, Глуха, Подільська, Юрчинських, Шкільна, Хичія та Гоголя.

Усі жителі цих вулиць, крім мешканців пільгових категорій, повинні купити сміттєвий бак об’ємом 120 літрів до 1 липня.

За кошти з місцевого бюджету, індивідуальні сміттєві контейнери отримають: інваліди І та ІІ групи, учасники російсько-української війни, багатодітні сім’ї, а також малозабезпечені сім’ї.

«Пільговим категоріям громадян задля безкоштовного отримання контейнера потрібно звернутись із відповідно заявою з 22 по 30 червня з 9:00 до 16:00 (обідня перерва з 13 до 14 год.) до представника КП «Комбінат комунальних підприємств» у фоє міської ради. При собі потрібно мати копію паспорта, ідентифікаційного коду та посвідчення пільговика.

Також всім власникам домогосподарств, де впроваджується планово-подвірна система збору ТПВ, слід укласти новий договір на вивезення сміття із КП «Комбінат комунальних підприємств» у фоє міської ради (з 22 по 30 червня) або ж за адресою: м. Чортків, вул. Заводська, 2. При собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та будинкову книгу», - розповідають у міській раді.

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі