У Тернополі стартувала Літня екологічна школа

20.06.2021 11:13   Джерело: Тернопільська обласна рада
Опубліковано : Оксана Горобець

На базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді розпочала роботу Літня екологічна школа.

Школа працюватиме до 30 червня щоденно, крім суботи та неділі з 10:00 год. до 14:00 год. Навчання в школі безкоштовне.

Метою школи є поліпшення стану здоров’я дітей, відновлення їхніх життєвих сил, формування екологічної свідомості та розвиток еколого-натуралістичних творчих здібностей дітей.

У відкритті Літньої екологічної школи взяли участь депутат обласної ради Вікторія Кривоніс, голова громадської організації «Еколайн» Олександр Філь, педагоги закладу позашкільної освіти та батьки вихованців.

«Цікавинкою Літньої екологічної школи було відкриття «Релаксаційної босоногої стежки». Це спеціально облаштована стежка для руху босоніж —  для масажу стоп ніг природними матеріалами, релаксації та покращення кровообігу кінцівок, — розповідають в облекоцентрі. — План роботи Літньої екологічної школи побудований так, що він охоплює творчі майданчики: «я — еколог», «я — флорист», «я — дослідник», «я —  любитель домашніх тварин», «я — народознавець».

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська обласна рада  

Коментарі