Колесо від вантажівки відірвало руку пішоходу. Чоловік помер у лікарні

20.06.2021 00:28   Джерело: news-time.org.ua
Опубліковано : Новини Тернопільщини

На Рівненщині колесо, яке відлетіло від вантажівки, влучило у пішохода та відірвало руку. Про випадок повідомили у центрі екстреної медицини та медицини катастроф. Обставини з’ясовує поліція.

Інцидент стався у четвер, 17 червня, у місті Березне. О пів на п’яту вечора медиків викликали на допомогу пішоходові. Як розповіла старша лікарка зміни “екстренки” Валентина Гера, на місці з’ясувалось, що в чоловіка влучило колесо, яке відлетіло від вантажівки.

“Під час огляду постраждалого, якому приблизно 30 років, виявили, що колесо потрапило в ділянку правої верхньої кінцівки. Попередній встановлений діагноз – травматична ампутація правої верхньої кінцівки на рівні нижньої третьої плеча”, – каже лікарка.

Травмованого ушпиталили до Березнівської центральної районної лікарні. На відео, яке виклали в соцмережах, видно, що на місці працюють поліцейські. Суспільне звернулось у пресслужбу Нацполіції за додатковою інформацією.

ОНОВЛЕНО:

Речниця поліції області Марія Юстицька повідомила, що 45-річний чоловік помер у лікарні
“Поліцейські на місці події встановили, що під час руху у вантажного автомобіля “УРАЛ” відбулась розгерметизація колеса, внаслідок чого було травмовано пішохода, який ішов тротуаром у попутному напрямку”, — каже пресофіцерка.

За фактом смертельної аварії поліція відкрила кримінальне провадження. Зі слів речниці, 40-річний місцевий кермувальник вантажівки, за результатами огляду на стан сп’яніння — тверезий. Втім, у нього також відібрали зразки крові.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: news-time.org.ua  

Коментарі