У Тернополі працюватиме англомовний табір для дітей

19.06.2021 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі при міських закладах освіти функціонують дитячі літні табори денного перебування. Зокрема на базі спеціалізованої школи №5 функціонуватиме англомовний дитячий табір. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як розповідає заступниця директора з навчально-виховної роботи ТСШ№5 Марія Хміляр, літній мовний табір - це вже добра традиція у школі.

«Табори такого спрямування функціонують ще з 2015 року. До організації залучено 18 вчителів та близько 150 учнів 3 – 7 класів. Тривалість табірного дня з 10:00 до 13:00 год. Для учнів ранок розпочинається з руханки, далі діти працюють у групах відповідно до визначеної тематики згідно із програмою. Проводяться усі заняття англійською мовою», - розповідає Марія Хміляр.

Додамо, також табори відпочинку функціонують на базі тернопільської гімназії № 30 та спеціальної загальноосвітньої школи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі