У різних частинах Тернополя проводять поточний ремонт дорожнього покриття

Опубліковано:
19 Червня, 2021

Для створення безпечних умов руху автотранспорту у Тернополі повсякчас проводяться роботи з підтримання транспортно-експлуатаційних якостей проїжджих частин вулиць шляхом усунення глибоких вибоїн, осідань, деформацій чи інших руйнувань, що виникли в процесі експлуатації.

Від початку тижня поточний ремонт доріг проводиться у різних мікрорайонах міста.

На вул. Соломії Крушельницької, зокрема, завершується оновлення технічної смуги, яка покращить водовідведення з проїжджої частини і збереже її від руйнування. Майже завершено роботи із заміни дорожнього покриття і на перетині вулиць Р. Купчинського – Корольова, а на вул. Рудницького виконуються роботи з нарощення горловин оглядових колодязів інженерних мереж.

Триває поточний ремонт і на вулицях: Академіка Брюкнера, Уласа Самчука, Безкоровайного, Коперника, Броварна, За Рудкою. Ліквідацію глибоких вибоїн проведено на вулицях: Бригадна, Золотогірська, Бережанська, Лесі Українки, Монастирського, Лучаківського, Львівська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: