Орден «За мужність» III ступеня: двох рятувальників з Тернопільщини нагородили державними відзнаками

Опубліковано:
18 Червня, 2021

Сьогодні, 18 червня, двох рятувальників з Тернопільщини відзначили державними нагородами. Вручив ордена та медалі Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Хлопці отримали нагороди за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, ініціативу та наполегливість, виявлені під час ліквідації лісових пожеж в Овруцькому районі Житомирської області торік», – зазначають в Управління ДСНС у Тернопільській області.

Відтак, командир відділення державної пожежно-рятувальної частини №4 ГУ ДСНС України у Тернопільській області Степан Коропацький зі Збаража, та пожежний-рятувальник державної пожежно-рятувальної частини №5 ГУ ДСНС України у Тернопільській області Віталій Казмірук з Кременця отримали Ордена «За мужність» III ступеня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #орден, #Орден «За мужність» III ступеня, #рятувальника, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: