До 100-річчя від дня народження крайового провідника ОУН Осипа Дяківа: у Тернополі відбулося спецпогашення конвертів

Опубліковано:
18 Червня, 2021

У Тернополі сьогодні, 18 червня, відбулося спецпогашення конвертів, які випустили до 100-річчя від дня народження крайового провідника ОУН Осипа Дяківа. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Сам захід відбувся в музеї Національно-визвольної боротьби Тернопільщини. Відтак, 35 тис. конвертів із зображенням Осипа Дяківа розійдуться всією Україною та за її межі.

Додамо, що Осип Дяків народився в селі Олесине Козівського району у 1921 році. Він був членом головного осередку пропаганди при проводі ОУН, редактором підпільних революційних журналів. Загинув Осип Дяків у листопаді 1950-го року, коли більшовики підірвали бункеру, в якому він перебував разом з трьома побратимами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конверти, #марки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Осип Дяків, #ОУН-УПА, #тернопіль, #тернопільські новини, #укрпошта
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: