Чебуреки з яловичиною: простий рецепт від Євгена Клопотенка
- Опубліковано: Новини Тернопільщини
- —
- 18 Червня, 2021 о 10:31
Для більшості з нас чебуреки – це вулична їжа. Але я абсолютно впевнений, що це також чудовий варіант для домашніх посиденьок у великій компанії.
Тільки уявіть собі, берете золотистий чебурек, надкушуєте, і ваші смакові рецептори просто вибухають від неймовірного м’ясного соку, запечатаного всередині хрусткої оболонки. Це оргазм. А потім ви занурюєте чебурек до тарілки з домашньою аджикою і вас остаточно накриває хвиля задоволення. Тож якщо готові до таких вражень, запам’ятовуйте простий рецепт.
22:13, 25 Жовтня, 2025
21:13, 19 Жовтня, 2025
22:28, 15 Жовтня, 2025