У Тернополі привітали медиків напередодні професійного свята. Урочисті заходи відбулися у драмтеатрі ім. Т. Г. Шевченка. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Вітав медиків області переможець шоу «Голос. Діти» та «Голос країни 2020» Роман Сасанчин. Згодом присутнім продемонстрували відеофільм, присвячений медикам Тернопільщини, які працювали у час пандемії. Також, під час заходу, згадали хвилиною мовчання усіх тих медичних працівників, які більше ніколи не прийдуть до своїх пацієнтів.

Не забули відзначити медичних працівників й обласними нагородами. Відтак, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника, голова ОДА вручив нагороди медичним працівникам. Також Володимир Труш вручив відзнаки одинадцятьом медичним працівникам охорони здоров’я, які пройшли регіональний відбір на Орден Святого Пантелеймо.

Додамо, що професійне свято медиків відзначається щорічно в третю неділю червня. У 2021 році день випадає на 20 червня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день медичного працівника, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: