У зв’язку з ремонтом дороги тролейбуси не курсуватимуть через Збаразьке кільце

Опубліковано:
17 Червня, 2021
У Тернополі зазнають змін маршрути деяких тролейбусів.

Через ремонт дороги від “Збаразького кільця” до “Гаївського” шляхопроводу, буде припинено рух електротранспорту від транспортної розв’язки вулиць 15 Квітня – вул. Протасевича – просп. Степана Бандери – Підволочиське шосе до вул. О. Довженка.

Тролейбуси не курсуватимуть там  з 18:00 год. 18 червня до 06:00 год. 20 червня та з 06:00 год. 21 червня до 6:00 год. 22 червня.

Як повідомили на сайті міської ради, у цей період на цій ділянці проведуть регенерацію основи проїжджої частини та влаштування нижнього вирівнюючого шару асфальтобетону.

Рух приватного автотранспорту та автобусів не припинятиметься.

“Заздалегідь просимо жителів Тернополя з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, і приносимо вибачення за тимчасові незручності. Звертаємося до водіїв з проханням бути максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху та звертати увагу на попереджувальні знаки”, – інформують в мерії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: