На Тернопільщині відбувся найочікуваній поєдинок з футболу

17.06.2021 08:13   Джерело: Номер один
Опубліковано : Новини Тернопілля

У рамках 6-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області відбувся найочікуваній поєдинок якщо не всього 2021 року, то першого його півріччя – це точно. Зустрічалися команди, які від 2014 року незмінно ставали переможцями чемпіонату області – великогаївський «Агрон» (тричі чемпіон) та теребовлянська «Ниви» (чотири рази ставала кращою в Тернопільській області).

Команди до звітного матчу знаходилися на другій («Агрон») і четвертій («Нива») позиції турнірної таблиці відповідно. Матч відбувся в Товстолузі і був домашнім для «Агрона». Чисельно на кращі аматорські команди області прийшли подивитися глядачі. І гра виправдала сподівання. На початку матчу гості отримали право на штрафний удар з центральної зони, який майстерно виконав оборонець Василь Лойко, перекинувши м’яча через стінку складену з гравців «Агрона» – 0:1. За 20 хвилин господарі відігралися. Вони розіграли кутовий, Петро Скобляк віддав передачу на Дмитра Коника і той потужно пробив – удар виявився несподіваним для голкіпера «Ниви» Владислава Вертєя – 1:1. На початку другого тайму відбулася позиційна атака гостей, навіс зліва Сергія Дячука і ніким не прикритий Олексій Бондаренко забиває другий м’яч за «Ниву» – 1:2. На 76-й хвилині господарі мали реальний шанс відігратися. Після проходу правим краєм Романа Кухарського, м’яч поцілив у руку півзахиснику «Ниви» Сергію Дячуку і арбітр призначив одинадцятиметровий. Штатний пенальті «Агрона» Руслан Луцик пробив вище воріт.

Отож, перемогу у цьому важкому для обох команд матчі святкували теребовлянці, які в турнірній таблиці наздогнали «Агрон». Колективи з 12 очками тепер ділять 2-4 місця турнірної таблиці.  

«Агрон-ОТГ» (В. Гаї) – «Нива» (Теребовля) – 1:2 (1:1)

Арбітр – Володимир Федунець (Тернопіль), асистенти – Сергій Харчук (Тернопіль), Володимир Ясюченя (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Віктор Вересюк (Тернопіль).

«Агрон»: Мазур, Андрієшин, Стриєшин.Лема, Соколовський, Скобляк, Лема, Білик, Луцик (Лук’янов, 89), Семенець (Кухарський, 74), Коник (Павлусь, 84), Ковалик (Пришнівський, 78).

«Нива»: Вертєй, Червінський, Лубчак, В. Сороцький, Кренько, Лойко, Ілюк, Олексієнко-к (Степанчук, 85), Бондаренко (Грицак, 69), Дацюк, Дячук.

 

Голи: Василь Лойко (11), Дмитро Коник (35),  Олексій Бондаренко (57).

 

На 76-й хвилині Руслан Луцик («Агрон») не реалізував пенальті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Номер один  

Коментарі