У Тернополі тимчасово призупинять рух тролейбусів через «Збаразьке кільце»

Опубліковано:
16 Червня, 2021

У Тернополі з 18 червня по 22 червня буде припинено рух тролейбусів, які курсують через «Збаразьке кільце». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, з 18:00 год. 18 червня до 06:00 год. 20 червня та з 06:00 год. 21 червня до 6:00 год. 22 червня буде припинено рух електротранспорту в районі «Збаразького кільця» – від транспортної розв’язки вулиць 15 Квітня – вул. Протасевича – просп. Степана Бандери – Підволочиське шосе до вул. О. Довженка. Цими днями працівники проведуть регенерацію основи проїжджої частини та влаштування нижнього вирівнюючого шару асфальтобетону.

Нагадаємо, що у Тернополі триває середній поточний ремонт на частині автомобільної дороги загального користування М-12 (М30) від «Збаразького кільця» до «Гаївського» шляхопроводу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаївський міст, #збаразьке кільце, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тролйбуси
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: