Завдав дівчині 20 ножових ударів: у Тернополі обвинувачуваний оскаржував довічне ув’язнення

Опубліковано:
16 Червня, 2021

До довічного ув’язнення засудили 35-річного Володимира, який наніс 20 ножових ударів 19-річній дівчині.

Сьогодні, 16 червня, захисники обвинуваченого намагалися змінити вирок та пом’якшити призначене покарання. Аргументуючи тим, що засуджений вину визнає, але запевняє – не мав попереднього умислу на нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а під час вбивства перебував у стані емоційного збудження через ревнощі та не усвідомлював, що коїть.

Заслухавши усі сторони суд прийняв рішення, що суд першої інстанції виніс законне, обґрунтоване та мотивоване рішення і підстав для його скасування немає. Відтак чоловік відбуватиме довічне ув’язнення. Також судом повністю задоволено цивільний позов потерпілих та зобов’язано сплатити їм загалом 1 млн 200 тис. грн моральної шкоди та 30 тис. грн судових витрат за надання правової допомоги.

Нагадаємо, що у ніч із 13-го на 14 вересня 2019 року чоловік взяв кухонного ножа та пішов на зустріч 19-річній дівчині. Обвинувачений завдав удару кулаком в обличчя потерпілій, а коли вона впала, в присутності її близьких наніс, він завдав 20 ударів ножем у різні частини тіла. Знайомий спробував упинити обвинуваченого. Однак, той клинком ножа завдав удару ножем у плече.

Швидка, яка приїхала на місце події, шпиталізувала потерпілу. Однак врятувати життя дівчини не вдалося.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: